Aisti Health syntyi halusta tehdä henkilöstön terveyden ja hyvinvoinnin salat organisaatiossa näkyviksi

Aisti Health syntyi halusta tehdä henkilöstön terveyden ja hyvinvoinnin salat organisaatiossa näkyviksi

Aisti Healthin tarina

Aisti Healthin juuret ovat vahvasti Lääkärikeskus Aavassa, jossa lääketieteen, psykologian ja hyvinvoinnin eturivin asiantuntijat halusivat laajentaa perinteistä myöhäisen vaiheen hoidon mallia kokonaisvaltaisempaan terveyteen ja hyvinvointiin.

Aisti perustuu vankkaan tutkimukseen sekä vuosien kliiniseen kokemukseen. Palvelua on validoitu yhteistyössä asiakkaiden, hyvinvointivalmentajien ja eri terveysteknologiayritysten kanssa.

Älykkääseen datamalliin perustuva Aisti Health -tutkimus antaa enemmän elämää yksilöille ja luo yritysten tuottavuutta inhimillisesti. Sen perusteella pystymme opastamaan teidät parhaalla mahdollisella tavalla kohti terveempää ja parempaa elämää.

”Ennen hyvinvointivalmennuksia tehtiin puutteellisella tiedolla yksilön, ryhmän tai yrityksen todellisesta tilanteesta. Aisti Healthin avulla Sinun ei enää tarvitse arvailla, voit tietää miten henkilöstösi todella voi ja valmennukseen laitettavat panokset kohdistuvat juuri oikeisiin asioihin.”

Luotettavaa terveysalan osaamista

Aisti Health Oy on osa Ahon perheen omistamaa Aho Groupia. Konserniin kuuluu terveys- ja matkailualan yrityksiä. Aisti Health on kerännyt monipuolisen tiimin hyvinvointialan tutkijoita- ja asiantuntijoita, data-analyytikkoja ja digitaalisen palvelun kehittäjiä SaaS-palvelun ja liiketoimintamallin kehittämiseen sekä yrityksen skaalaamiseen.

Haluatko kuulla lisää Aisti Healthista?

010 380 6372  |  contact@aistihealth.com   |   Varaa demo!

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field
Fill out this field